Röviden a belső, és külső gépjármű védelemről

A gépjárművek mindannyiunk számára értéket jelentenek, sőt mi több általában jelentős értéket, főképp az új autók esetében. Ezért értelemszerű, hogy mindenki szeretné bebiztosítani autója védelmét, akár több módon is.

A Vibránium Trade egyedülállóként újra értelmezte a gépjármű védelmet mint szolgáltatást. Cégünk három fő részegységben foglalkozik a gépjárművek védelmével.

 • a gépjármű műszaki, és fizikai részével kapcsolatos védelem biztosítása
 • a gépjárművek belső „védelme”, és megóvása
 • a gépjárművek utasterén kívüli védelem, (külső megjelenés, és alváz alatti részek védelme)

Műszaki védelem, fizikai és teljesítmény védelem

A Vibránium Trade-nél szakértő segítséget nyújthatunk Önnek autója műszaki állapotának felmérésében, és megóvásában. Tanácsadással tudunk szolgálni Önnek a lehetséges megoldásokról, illetve azok elvégzésben is rendelkezésre állunk, mint pl.:

 • alváz üreg védelem (személy, és teherautó egyaránt)
 • gumiszerelés
 • automata váltó szerelés (CVT, DSG, PowerShift, S-tronic, stb…)
 • jármű eltulajdonítás elleni védelemi szolgáltatás, (centrálzárak, riasztó berendezések stb…)
 • jármű anyagi érékét biztosító szolgáltatások,

Géprjárművek belső „védelme” és megóvasa

 • teljes körű belső utastér ápolása, és tisztítása
 • ózonos utastér fertőtlenítés
 • autó kárpit tisztítás, valamint kárpitozás

Járművek külső védelme

 • teljes körű karosszéria tisztítás, és autó polírozás
 • autókozmetika

Gépjárművek fizikai és teljesítmény védelme

A lopás elleni védelem, valamint az anyagi biztosítás fontos tényezők, de még talán ennél is fontosabb, hogy a mindennapokban biztosítjuk gépjárműveink megfelelő állapotát a közlekedés során. A mindennapokban, amikor használatban van a járművünk, ugyanis bizonyára feltűnhetnek az apró különbségek, amik például a téli – nyári időjárási viszonyok között, vagy épp a hideg reggelek és délutáni forróság között tapasztalható menet tulajdonságok és hatások. Ezek lényegében hatással lehetnek a jármű teljesítményére, menettulajdonságaira és így végső soron a biztonságukra is.

Ezek kivédésére és a jármű fizikai és teljesítménybeli jellemzőinek megőrzésére a legjobb megoldás az állandó odafigyelés, és a szezonális felkészítés. Persze ehhez mindenképp érdemes tapasztalat segítséget keresni, ahol magas szakértelemmel és empatikus hozzáállással kezelik az ügyfeleket.

Alváz és üregvédelem személy és kisteherautón

A gépjárművek szerkezetének jelentős része vaslemezből készül, így a rozsdásodást megjelenése idővel kezdetét veszi, és veszélyt jelenthet járműveink számára nemcsak esztétikailag, hanem a karosszéria stabilitása szempontjából is.

Ilyen szempontból az alváz maga, illetve a sárvédő peremek, doblemezek, küszöbök, ajtó élek a legnagyobb mértékben kitettek a káros környezeti hatásoknak, így korrózióvédelem szempontjából érdemes az alváz és üregvédelmi kezelést bizonyos időközönként elvégeztetni.

Gumiszerelés

A gumiszerelés a téli – nyári időjárási viszonyok változása miatt egy igen fontos autóvédelmi intézkedés lehet. A nem megfelelő időszakos gumi ugyanis veszélyes lehet, hiszen a nyári gumi a téli fagyban kifejezetten veszélyes lehet, de a téli gumi sem a legjobb választás a nyári forróságban. Emiatt mindenképp érdemes odafigyelni az időben elvégzett gumicserére.

Autó kozmetika

Az autókozmetika nem kifejezetten a teljesítményhez járulhat hozzá, sokkal inkább az esztétikai jellemzők fenntartásában lehet segítségünkre. Természetesen az olyan esztétikai hibák, mint a kő felverődés, vagy apróbb horpadások egy megfelelő autó kozmetikus segítségével könnyen orvosolhatók.

Telefon: 06 70/316-0279