Röviden, a rekonstrukciós munkákról

A rekonstrukciós munkák széles tárházat fednek le, hiszen minden esetben egyedi, a megrendelő igényeit kielégítő munkáról van szó. A legkézenfekvőbb megoldásként minden új belépő partnerünktől, azt az információt szoktuk megkérni, amely elengedhetetlen a munka végrehajtásához.

A rekonstrukciós munkák egészen családi házaknál, kezdődően, az épületeken át (ház, társasház, irodai épület), egészen a nagy volumenű munkákon keresztül, (Taktaközi áteresz, Zsilip kapuk, víz-áteresztők, építkezések) is megvalósulhat.

Minden munka esetében, először egy személyes egyeztetést követő, helyszíni felmérést biztosítunk a megkereső fél felé, melyben pontosan, hatékonyan, és a lehetőségekhez mérten adjuk át az információkat egyedileg a munkához szabottan. Cégünk gyorsan, széles rekonstrukciós tárházzal, és megbízható precíz csapattal dolgozik. Bármilyen kérdés esetén, keressen bizalommal az alábbi elérhetőségeken.

Röviden, a kertészeti munkákról     

A Vibránium Trade Kft-nél mi adunk az ön szavára, Ön elmondja mit szeretne, mi segítjük önt a megtervezésben, és kivitelezési tanácsokkal látjuk el, melyet követően segítünk Önnek a kivitelezésben. Nagyszerű, csapattal és nagy szakértelemmel rendelkező embereinkkel dolgozunk. Cégünk repertoárjában számos területen bizonyítottunk már, mint.:

  • sziklakert építése,
  • ugar udvar, növényekkel történő beültetése, és elrendezése
  • tört, és darált kavicsos kerítés ajzat kövesítése
  • geotextília szakszerű fektetése
  • pázsit, és fűfélék gondozása, sövények metszése