Mi azt is beszerezzük, amit Ön lehetetlennek tart!

Áraink feltöltés alatt…

Egyes termékek minimális rendelési mennyiséghez kötöttek (*) – minimális rendelés 10 csomag (100) pár.
500 pár feletti rendelés esetén (10 csomag) egyedi árajánlat kérhet, emailben.

** Az árak visszavonásig érvényesek!

 

Ipari termékek

Azon vállalkozások, valamint cégek akik nem csupán a mindennapi munkájukra helyeznek hangsúlyt, úgy alkalmazottaikról, mind pedig az alkalmazottak által használt ipari termékekről, a lehető legjobb módon igyekeznek gondoskodni. Egy jól összeszokott, kellő rutinnal rendelkező, -szerelő csapatot, -raktári anyagmozgatót, – hibaelhárítókat, valamint karbantartókat mérföldekkel meglehet gyorsítani a minőségben megfelelő ipari termékek biztosításával.

Gondoljon csak bele, hogy egy szerszámkészítő lakatosnak, egy műszakkal több idő kell, az alapanyagok pontos méretre szabásához, mint ha megfelelő gépek állnak rendelkezésre, illetve egy festőnek akár két napi előkészületét is megtudjuk gyorsítani, ha olyan mosó/tiszító berendezéssel dolgozahat amellyel napokat nyerhet az előkészítés során. Ez az ipari gyakorlatban sokszor, drága rezsi óradíjakat, és munkaórákat spórolhat meg a vállalkozók számára.

Cégünk széles körben tud, ipari gépeket, kemikáliákat, alapanyagokat, és berendezéseket ajánlani, cég és munkafolyamat orientáltan! Kérdés, illetve ajánlatkérésekkel kapcsolatosan, keressen minket bizalommal, a kapcsolatok oldalon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén.

 • kenőanyagok,
 • zsírok, és olajok,
 • automata zsírzó berendezések,
 • szimeringek,
 • ásványi, és szintetikus olajak,
 • fúró vágó, féktisztító, izotópos jelző spray-k,
 • munkavédelmi kesztyűk, és ruházatok
 • stb…

Műhely felszerelések

Széles lefedettséggel rendelkező hálózatunk révén, a legkülönfélébb műhely felszerelésekkel tudjuk kiszolgálni, partnereinket.
Legyen szó, lakatos műhely felszereléséről, vagy villamos szerszámok beszerzsén túl, csőszerelő hálózat, esetleg faipari megmunkállók műhelyfelszereléseinek biztosításáról, mi nem ismerünk akadályt! Keressen minket bizalommal, a kapcsolatok oldalon feltüntetett elérhetőségeink bármelyikén.

 • ipari berendezések, és gépek,
 • akkumlátoros szerszámgépek,
 • sarokcsiszolók,
 • lakatos, és VDE szerszámok, kalapácsok, fogók,
 • stb…

Munkaruházat

„A munkánkban annyira vagyunk sikeresek, mint amennyit a csapatunk leggyengébb tagja ér.”

A Vibránium Trade Kft széles, munkaköri igényei nyomán, alapvető feltétel volt hogy embereinek minőségben, és anyagában megfelelő munka ruházatot viseljenek, amelyek lehetővé teszik a munkaválókat a kényelmes és komfortos munkavégzésre.

Ezen mottó alapján folyamatosan igyekszünk alkalmazottainkat a lehető legnagyobb elvárt, és elvárható színvonalon felvértezni, és fejleszteni. Mottónk alapján ugyan ezen érveket továbbítjuk aktuális, és jövőbéli partereink felé is. Minden partnerünket, akik eddig megkerestek, és akik a jövőben igénybe kívánják venni a Vibránium Trade Kft munkaruházati szolgáltatását, a lehető legnagyobb színvonalon fogjuk kiszolgálni.

Széles beszállítói partner kapcsolatunk révén, akár kis, akár nagy megrendelés számban tudunk munkaruházatot, és munkaruházati kiegészítőket ajánlani kedves ügyfeleink részére. Minden esetben egy személyes, találkozó keretein belül pontosan felmérjük a megkereső fél igényeit, és szükségleteit melynek nyomán a legjobb választást, választásokat prezentáljuk feléjük. Sikeres egyeztetést követően, gyorsan, és határidőn belül lebonyolítjuk a munkaruházati termékek beszerzését, felmerülő raktárkészletről azonnal kiszolgáljuk partnereinket, illetőleg megrendelői kérésre egyedi kéréseket (pólónyomtatás) is teljesítünk.