Röviden a munkaruházat kereskedelemről

A Vibránium Trade Kft széles, munkaköri igényei nyomán, alapvető feltétel volt hogy embereinek minőségben, és anyagában megfelelő munka ruházatot biztosítsunk, melyek lehetővé teszik a munkaválókat a kényelmes és komfortos munkavégzésre. Nem eltitkolt mottónk, mint.:

„A munkánkban annyira vagyunk sikeresek, mint amennyit a csapatunk leggyengébb tagja ér.”

Ezen mottó alapján folyamatosan igyekszünk alkalmazottainkat a lehető legnagyobb elvárt, és elvárható színvonalon felvértezni, és fejleszteni. Mottónk alapján ugyan ezen érveket továbbítjuk aktuális, és jövőbéli partereink felé is. Minden partnerünket, akik eddig megkerestek, és akik a jövőben igénybe kívánják venni a Vibránium Trade Kft munkaruházati szolgáltatását, a lehető legnagyobb színvonalon fogjuk kiszolgálni.

Széles beszállítói partner kapcsolatunk révén, akár kis, akár nagy megrendelés számban tudunk munkaruházatot, és munkaruházati kiegészítőket ajánlani kedves ügyfeleink részére. Minden esetben egy személyes, találkozó keretein belül pontosan felmérjük a megkereső fél igényeit, és szükségleteit melynek nyomán a legjobb választást, választásokat prezentáljuk feléjük. Sikeres egyeztetést követően, gyorsan, és határidőn belül lebonyolítjuk a munkaruházati termékek beszerzését, felmerülő raktárkészletről azonnal kiszolgáljuk partnereinket, illetőleg megrendelői kérésre egyedi kéréseket (pólónyomtatás) is teljesítünk.

Telefon: 06 70/316-0279